BUREK SA JABUKAMA Klasik bez premca na drugačiji način, hrskavih kora i sočnog nadeva
Aromatični desert za sve prilike.

Potrebno je
- gotove kore
- 5 krupnih jabuka
- cimet
- ulje
- 100 ml kisele vode
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Izrendajte jabuke, pa dodajte malo ulja i cimeta. Zašećerite. Pleh obložite papirom za pečenje. Stavite prvu koru pa je poprskajte uljem i kiselom vodom. Onda dodajte drugu koru, ponovo poprskajte, pa nanesite šaku rendanih jabuka. Ponavljajte postupak sve dok ne utrošite materijal. Odozgo pokrijte korom i ušuškajte. Poprskajte uljem i kiselom vodom. Pecite oko 40 do 50 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Secite vrući burek i služite uz prilog po želji. Bon appetit!
Možda vas zanima:

SOČNI BUREK SA JABUKAMA Priprema je jednostavna, a ukus fenomenalan, pravićete stalno
Ukusan i sočan, za pravo uživanje.

BRZI KOLAČ S KUPINAMA Fenomenalni voćni desert kao osmišljen za vrele, letnje dane
Nema ko vam neće tražiti recept.

BAKIN KOLAČ RAJ ZA SLADOKUSCE Gotov očas posla, a svi ga vole
Sočan i mekan, bićete oduševljeni.

PALAČINKE SA CIMETOM Jednostavne, brze i sočne, zamirisaće cela kuća
Naprave se brzo, a pojedu odmah.
BRZA I JEDNOSTAVNA VEČERA Pohovane tikvice sa sosom od mirođije, sočne i aromatične
Obrok sa tikvicama je hranljiv i ukusan, te smo sigurni da ćete prste polizati

NITI GOJI, NITI GREJE TELO, PRIJA NEVEROVATNO Recept za letnju belu čorbu okrepljuje organizam, evo šta joj to daje božanski ukus
Svaki dan ćete želeti da vam se nađe na stolu...

JELU DAJU POSEBAN ŠMEK Ako vam je nestalo prezli, ovih 6 namirnica idealna su zamena
Evo koje su najbolje zamene za prezle

POHOVANI OSLIĆ Savršena ideja za ukusan posni ručak, svi će tražiti dodatak!
Zdrav ručak za celu porodicu.

RECEPT ZA DINSTANI GRAŠAK SE NAJVIŠE TRAŽI Topi se u ustima i nema toga ko može da mu odoli
Brzo se sprema, a preukusno je. Što je najbolje i deca ga obožavaju
Komentari (0)