BUREK SA JABUKAMA Klasik bez premca na drugačiji način, hrskavih kora i sočnog nadeva
Aromatični desert za sve prilike.

Potrebno je
- gotove kore
- 5 krupnih jabuka
- cimet
- ulje
- 100 ml kisele vode
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Izrendajte jabuke, pa dodajte malo ulja i cimeta. Zašećerite. Pleh obložite papirom za pečenje. Stavite prvu koru pa je poprskajte uljem i kiselom vodom. Onda dodajte drugu koru, ponovo poprskajte, pa nanesite šaku rendanih jabuka. Ponavljajte postupak sve dok ne utrošite materijal. Odozgo pokrijte korom i ušuškajte. Poprskajte uljem i kiselom vodom. Pecite oko 40 do 50 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Secite vrući burek i služite uz prilog po želji. Bon appetit!
Možda vas zanima:

SOČNI BUREK SA JABUKAMA Priprema je jednostavna, a ukus fenomenalan, pravićete stalno
Ukusan i sočan, za pravo uživanje.

VANILA TIRAMISU BUDI SVA ČULA Još kremastiji od originala, a po ukusu mu nema ravnog!
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

PRELIVENI SLATKI HLEB Sočan, sladak i mekan kao duša, za pravo uživanje
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

TIRAMISU Donosimo vam originalni recept za najlepški klasik italijanske kuhinje
Sočan i mirisan, a savršen uz šoljicu kafe.

GURMANSKI PASULJ SA KOBASICOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a neće vas mučiti nadimanje
Obožavaće cela porodica, a zasitan.

OTPUŠITE SUDOPERU BEZ PROBLEMA Neće vam trebati majstor, već samo dve namirnice iz kuhinje!
Trik provereno uspeva i rešava problem u trenu.

PASTA SA TUNJEVINOM Posno jelo gotovo za 15 minuta, a bićete siti satima
Pravi se lako, a pojede brzo.

KIFLICE SA MARGARINOM Brze i posne, poćiće vam voda na usta koliko su ukusne
Najbolje služite uz sojin jogurt.

ŠTRUDLA SA ORASIMA Mirisna i sočna, nestaće pola pleha dok trepnete!
Nema ko vam neće tražiti recept.
Komentari (0)