UNIVERZALNO TESTO ZA SVA PECIVA Ne treba da se mesi i uspeva svima, a kiflice nikad bolje
Nema mešenja, a savršeno za slana i slatka peciva.

Potrebno je
Možda vas zanima:

DODAJTE OVO U TESTO ZA UŠTIPKE Neće upiti ni kap ulja, a nije soda bikarbona
Trik iskusnih domaćica koji provereno radi, za najbolje uštipke.

AKO ŽELITE DA TESTO BUDE MEKANO URADITE OVO Kiflice će biti savršene i treći dan
Jedan sastojak biće dovoljan da kiflice budu mekane i sočne.

DODAJTE OVO U TESTO Kiflice će biti sveže i treći dan, a nije soda bikarbona
Sastojak koji će učiniti da pecivo bude mekano danima, a ima ga svaka domaćica.

DODAJTE OVU NAMIRNICU U TESTO Pecivo će biti mekano i neverovatno ukusno
Dodajte ovu namirnicu i uverite se koliko je testo mekanije i lepše.
- pola šolje mleka
- oko 70 g brašna
- prstohvat soli
- 1 jaje
Priprema
U jednoj posudi odvojite žumance i belance, pa belance stavite u frižider. U mleko dodajte žumance i sjedinite. Umutite prohlađeno belance sa prstohvatom soli, pa mu dodajte prosejano brašno. Sjedinite postepeno, pa sipajte mleko sa žumancem. Opet dobro sjedinite. Od ovog testa možete da pravite pecivo po izboru.

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.
Komentari (0)