TUNA SALATA Brzinska užina kada nemate vremena, a krepi organizam u trenu
Lagana obrok salata koja će vas dugo držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

Tuna salata
Potrebno je (za 4 osobe)
- 2 konzerve tuna fileta u biljnom ulju
- 3-4 kuvana jaja
- 150 g krastavaca
- 1 kašičica naseckanog vlašca
- 1 čen belog luka
- 40 ml maslinovog ulja
- 1 kašika jabukovog sirćeta
Priprema:
Narežite filete tune na manje komade, pa ih izmešajte sa iseckanim kuvanim jajima, krastavcima i vlašcem. Dodajte beli luk, maslinovo ulje i jabukovo sirće. Lagano promešajte salatu, pa stavite u frižider da se ohladi.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.

SAVIJAČA SA BLITVOM I SIROM Sa domaćim hrskavim korama i sočnim nadevom, ukućani će je obožavati
Najbolje služite uz sir i jogurt.


GURMANSKA PILEĆA SALATA Pravi je raj za nepca, a slanina joj daje poseban šmek
Slasna i drugačija, pravićete stalno.
Komentari (0)