TUNA SALATA Brzinska užina kada nemate vremena, a krepi organizam u trenu
Lagana obrok salata koja će vas dugo držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
Tuna salata
Potrebno je (za 4 osobe)
- 2 konzerve tuna fileta u biljnom ulju
- 3-4 kuvana jaja
- 150 g krastavaca
- 1 kašičica naseckanog vlašca
- 1 čen belog luka
- 40 ml maslinovog ulja
- 1 kašika jabukovog sirćeta
Priprema:
Narežite filete tune na manje komade, pa ih izmešajte sa iseckanim kuvanim jajima, krastavcima i vlašcem. Dodajte beli luk, maslinovo ulje i jabukovo sirće. Lagano promešajte salatu, pa stavite u frižider da se ohladi.
Možda vas zanima:
TUNA SALATA Savršena za vrele dane i početak Gospojinskog posta, držaće vas sitim a preukusna
Aromatična obrok salata pravi je raj za nepca.
SALATA SA BORANIJOM I MESOM Lagana i preukusna, a može da zameni ručak
Pravi se lako, a smaže brzo.
PILEĆA SALATA SA BORANIJOM ZA VRELE LETNJE DANE Lagana i zasitna, a po ukusu joj nema ravne
Bićete siti satima, a savršenog ukusa.
TUNA SALATA ZA VITKU LINIJU Može da zameni obrok, a zdrava i preukusna
Zasitna i ukusna, savršena za vrele letnje dane.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)