TUNA SALATA Savršena za vrele dane i početak Gospojinskog posta, držaće vas sitim a preukusna
Aromatična obrok salata pravi je raj za nepca.
Potrebno je:
- 100 g tunjevine
- celer
- zelena salata
- 3 rotkvice
- 1/4 šolje sočiva
- pola avokada
- 2-3 čeri paradajza
Za preliv
- maslinovo ulje
- so
- biber
- balzamiko sirće
Priprema:
Tunjevinu ocedite. Sočivo ocedite. Pomešajte tunjevinu i sočivo pa dodajte seckane rotkvice. Naseckajte na kockice polovinu avokada pa dodajte. Zatim dodajte celer i zelenu salatu. U jednoj posudi pomešajte maslinovo ulje, so, biber i sirće. Ukrasite salatu sa malo badema. Prijatno!
Možda vas zanima:
TUNA SALATA ZAMENJUJE OBROK Zdrava i ukusna, a držaće vas dugo sitim
Pravi se lako, a puna vitamina.
TUNA SALATA Brzinska užina kada nemate vremena, a krepi organizam u trenu
Lagana obrok salata koja će vas dugo držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
SALATA SA BORANIJOM I MESOM Lagana i preukusna, a može da zameni ručak
Pravi se lako, a smaže brzo.
PILEĆA SALATA SA BORANIJOM ZA VRELE LETNJE DANE Lagana i zasitna, a po ukusu joj nema ravne
Bićete siti satima, a savršenog ukusa.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)