KREM ČORBA OD TIKVICA Još bolja od klasične, a svaki zalogaj je raj za nepca
Preukusna i lagana, sipaćete tanjir više.
Potrebno je
- 3 tikvice
- 1 krompir
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 500 ml povrtnog bujona
- 100 ml pavlake za kuvanje
- so, biber, ulje
Priprema:
Na ulju propržite sitno seckan crni i beli luk. Dodajte na kockice isečene tikvice i krompir, kratko propržite. Sipajte povrtni bujon, začinite solju i biberom, kuvajte dok povrće ne omekša. Skuvanu čorbu izmiksajte štapnim mikserom, dodajte pavlaku za kuvanje i kuvajte još par minuta.
Možda vas zanima:
POTAŽ OD GRAŠKA KREPI ORGANIZAM U TRENU Kao izmišljen za jesen
Sočna čorba osvojiće vas od prvog zalogaja.
POTAŽ OD GRAŠKA Kremast i lagan, a krepi organizam u trenu
Sočan i ukusan, a ako dodate biljnu pavlaku umesto prave, biće i posan.
KREM ČORBA OD BROKOLIJA Sočna rapsodija ukusa, a zamirisaće vam cela kuća
Napuniće vas energijom u trenu, a nećete da opteretite stomak.
KREM ČORBA OD TIKVICA Sočna i preukusna, zagrejaće vam dušu i telo
Zdrava i ukusna čorba, sipaćete tanjir više.
HRSKAVI TOFU Sir pogodan za dane posta , a ne goji, dodajte kao prilog omiljenom jelu
Tofu je sojin sir, niskokaloričan i odličan za vegane i dane posta.
DODAJTE OVO U PASULJ I RECITE ZBOGOM NADUTOSTI Jednostavan trik koji svaki put uspe
Ako i vas muli problem nadutosti stomaka kada jedete pasulj, primenite ovaj koristan savet.
POTAŽ OD ŠAMPINJONA Kremasto predjelo koje se pravi lako, a zamirisaće cela kuća
Slasan i sočan spoj sa pečurkama pravi je raj za nepca, sipaćete tanjir više.
DODAJTE OVO U MLEVENO MESO Namirnica koja ne košta ni dinara, a ćufte će biti nikad lepše
Fenomenalan trik za sočne ćufte koji vas neće koštati ni dinara.
POSNI TIRAMISU Italijanski desert koji ni malo ne zaostaje za originalom, a savršeno se slaže sa šoljicom kafe
Fenomenalan desert možete da pravite i kada je post.
Komentari (0)