PILEĆI KROMPIR PAPRIKAŠ Klasik bez premca koji osvaja na prvi zalogaj
Sočno jelo dugo će vas držati sitim, a ukusno i aromatično.

Potrebno je
Možda vas zanima:

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

POSNA TOFU PASTA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve druge
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.
- 2 veće glavice crnog luka
- 1 veća šargarepa
- 500 g pilećeg mesa
- 1 paradajz
- 2 paprike
- 500 g krompira
- so
- začin
- mlevena začinska paprika
- biber
- lovorov list
Za hladnu zapršku
- 1 ravna kašika brašna
- oko 50 ml vode
Priprema:
Luk propržite pa dodajte šargarepu. Dinstajte 5 minuta, začinite i dodajte oko 100 ml vode. Dinstajte dok voda ne ispari, pa dodajte meso i dinstajte. Kad meso pobeli. naseckajte paradajz i paprike i krompir, pa dodajte. Začinite, pa prelijte sa oko 800 ml vode i kuvajte oko 40 minuta. Napravite hladnu zapršku mućenjem vode i brašna, pa dodajte u paprikaš i zapržite. Ostavite da proključa.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.

ITALIJANSKE POSNE VANILICE Tako mekane i ukusne da nećete moći da se zaustavite na jednoj
Savršene za dane posta.
Komentari (0)