PILEĆA SUPA Pomoćiće kada ste prehlađeni, a osvaja na prvi zalogaj, hranljiva i puna vitamina
Ukusa koji se pamti, a okrepiće vam organizam u trenu.
Potrebno je
- 2 litra vode
- 2 pileća bataka
- 3 srednje šargarepe
- 3 srednja paškanata
- 1 glavica crnog luka
- malo svežeg lista peršuna
- malo testenine za supu
- biber
Potrebno je
Sipajte u šerpu 2 litra vode, pa dodajte batake. Stavite na šporet i zagrejte. Za to vreme isecite šargarepu, paškanat na kolutove, i glavicu crnog luka na četvrtine. Dodajte u šerpu sa piletinom i kuvajte bar sat vremena. Izvadite kuvano meso, iseckajte ga sitno pa vratite u supu. Dodajte rezance i peršun. Začinite i pobiberite. Služite toplu supu. Bon appetit!
POSNA PROJA Ni malo ne zaostaje za originalom, a držaće vas dugo sitim
Sočna i ukusna, prste da poližete.
PITA PICA Brzi zalogajčići pogodni za doručak ili večeru, najbolje služite uz šolju jogurta
Slasno pecivo u spoju dva omiljena jela, pice i pite.
AKO JE DŽEM SUVIŠE REDAK URADITE OVO 5 korisnih načina kako da se odmah zgusne, bićete oduševljeni
Ako omiljeni namaz nije ispao kako treba, primenite ove jednostavne trikove i lako rešite problem.
DOMAĆI RAŽANI HLEB Kao osmišljen za savršeno jutro, a biće ukusan i hladan
Toliko je dobar da ćete zaboraviti na pekaru.
ŠPANSKI OMLET BOLJI OD KLASIČNOG U savršenom spoju kajgane i krompira, pravićete stalno
Omlet za gurmane i one izbirljive, prste da poližete.
Komentari (0)