PILEĆA SUPA Pomoćiće kada ste prehlađeni, a osvaja na prvi zalogaj, hranljiva i puna vitamina

Ivana Pavlović

12:00

Sezonski recepti 0

Ukusa koji se pamti, a okrepiće vam organizam u trenu.

pileća supa
Shutterstock

Potrebno je

  • 2 litra vode
  • 2 pileća bataka 
  • 3 srednje šargarepe
  • 3 srednja paškanata
  • 1 glavica crnog luka
  • malo svežeg lista peršuna
  • malo testenine za supu
  • biber

Potrebno je

Sipajte u šerpu 2 litra vode, pa dodajte batake. Stavite na šporet i zagrejte. Za to vreme isecite šargarepu, paškanat na kolutove, i glavicu crnog luka na četvrtine. Dodajte u šerpu sa piletinom i kuvajte bar sat vremena. Izvadite kuvano meso, iseckajte ga sitno pa vratite u supu. Dodajte rezance i peršun. Začinite i pobiberite. Služite toplu supu. Bon appetit!

Komentari (0)

Loading