KRILCA IZ RERNE Pikantno jelo u slasnom sosu, a meso se lepi za prste

Ivana Pavlović

16:00

Sezonski recepti 0

Ručak gotov očas posla, a obožavaće cela porodica.

krilca iz rerne
Shutterstock

Potrebno je

  • 1 kg pilećih krilaca
  • 3 kašike soja sosa
  • 2 kašike čili sosa
  • 1 kašičica belog luka u prahu
  • 2 kašike meda
  • 1 kašika đumbira u prahu
  •  sok od jednog limuna
  • 1 kašičica bibera
  • 1 kašičica mlevene začinske paprike
  • so 

Priprema:

Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte soseve, beli luk, med, đumbir, limunov sok, biber, so i mlevenu začinsku papriku. U to dodajte oprana i osušena krilca. Ostavite u marinadi bar dva sata. U pleh obložen papirom za pečenje ređajte krilca. Pecite dok ne porumene, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Prijatno!

@moja.trpeza Ovi kulinarski trikovi će vam pomoći da postanete šef u svojoj kuhinji #fy #fypシ #foryou #foryoupage #viral #viraltiktok #trpeza #food ♬ original sound - Moja Trpeza

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading