MEDENA KRILCA SLASNIJA OD KLASIČNIH Meso se lepi za prste, postaće vaše novo omiljeno jelo

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Ako volite klasična krilca, ova sa medom ćete obožavati.

medena krilca
Shutterstock

Potrebno je

  • 20 pilećih krilaca
  • 2 kašike senfa
  • 2 kašike meda
  • 2 kašike limunovog soka
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 8 čenova belog luka
  • 2 kašičice soli
  • 1 kašičica bibera

Priprema:
U većoj činiji pomešajte senf, med, limunov sok, maslinovo ulje, sitno seckan beli luk i soja sos, posolite i pobiberite. Dodajte pileća krilca i prelijte ih marinadom. Pokrijte činiju i stavite je u frižider da odstoji nekoliko sati, a najbolje preko noći. Poređajte krilca u pleh od rerne i pecite ih 45 minuta na 200 stepeni, pola sata sa jedne strane, pa 15 minuta sa druge strane. Prijatno!

 

 

 

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading