MIMOZA SALATA Hladno predjelo kao stvoreno za svečanu i slavsku trpezu, po receptu bez premca
Sočna salata oboriće s nogu i one izbirljive.

Potrebno je
- 5 krompira
- 4 jaja
- 200 g šunke
- 300 g kačkavalja
- 2 čaše kisele pavlake
- 100 g majoneza
Priprema:
Skuvajte krompir u ljusci, ohladite i oljuštite. Jaja skuvajte, pa ohladite i oljuštite. Napravite preliv za salatu: pomešajte pavlaku i majonez, pa posolite po ukusu. Dno providne činije premažite prelivom. Narendajte krompir, pa ga namažite prelivom. Preko narendajte šunku i premažite prelivom. Narendajte kuvano jaje, pa stavite preliv. Preko narendajte kačkavalj. Ponovite postupak. Odozgo narendajte preostali kačkavalj.
Možda vas zanima:

SLASNA MIMOZA SALATA Preukusno predjelo koje se pojede u slast, za svaki svečani događaj
Sočna i ukusna, nestaće sa stola odmah.

MIMOZA SALATA Neodoljiva i slasna, a dekorisaće svaku svečanu trpezu
Fenomenalna salata u savršenom spoju sastojaka.

MIMOZA SALATA Druga omiljena salata u Srbiji, odmah posle ruske, po receptu bez mane
Slasna i sočna, gosti će biti oduševljeni.

MIMOZA SALATA Kraljica praznične trpeze u sočnom spoju ukusa, po receptu bez mane
Kremasta salata dekorativnog izgleda prijaće i oku i nepcima.

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Savršen spoj baklave i čizkejka u jednoj poslastici.

SOČNE PIROŠKE SA MESOM Pravi raj za nepca, ovakve do sada niste jeli
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

KREMASTI POTAŽ OD ŠARGAREPE Okrepiće vas u trenu, a zdrav i ukusan
Lagan i ukusan, osvežiće vas u trenu.

JUŽNI VETAR TORTA Starinska poslastica kojoj je nemoguće odoleti, ukusa koji priča priče
Očaravajuća i fenomenalna, pogodna za sve svečane prilike.

RIBLJI ĆEVAPI Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, jedu se i mrsnim danima
Dodajte sos ili prilog po želji.
Komentari (0)