TORTA OD BANANE I KEKSA Kremasti desert za sladokusce
Za jedan sat gotova je izdašna poslastica.

Banana čizkejk
Možda vas zanima:

ŽUTO-BELI SOČNI ROLAT Jednostavna poslastica koju svi vole
Odličan desert posle ručka.

SPAS U ZADNJI ČAS! Fantastična pletenica sa čokoladom i bananom
Kada vam se prijede nešto slatko, ova pletenica je gotova za 30 minuta.

RECEPT KOJI NEMA KONKURENCIJU Nešto drugačija verzija belih kocki
Odličan ukus je neosporan...

OSVEŽAVAJUĆI UKUS ZA PAMĆENJE Uz kocke od limete, urmi i kokosovog brašna poželećete egzotiku!
Prost i jednostavan recept, probudiće vaša čula.
Sastojci:
500 g krem sira
150 g šećera
200 ml kisele pavlake
250 g izmrvljenog keksa po želji
3 jaja
7 kašika istopljenog putera
3 banane
2 kašike soka od limuna
Priprema:
Izmešajte keks i puter i smesu čvrsto utisnite na dno kalupa za tortu. Pecite 10 minuta u zagrejanoj rerni na 180 stepeni. Izgnječite banane, dodajte sok od limuna. Posebno umutite krem sir i šećer da dobijete glatku smesu. Dodajte kiselu pavlaku i mutite da se smesa ujednači. Dodajte jaja i mutite da se sve sjedini. Dodajte banane i izmešajte varjačom. Fil sipajte preko kore u kalup i pecite oko 1 sat. Ostavite da se hladi 1 sat, pa ukrasite po želji iseckanom bananom ili šlagom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

ČUPAVI KOLAČ OD BUNDEVE Mirisan i mekan kao pamuk, za prave sladokusce
Mirisni desert oduševiće i one koji ne vole bundevu.

KOLAČ OD POMORANDŽE Aromatični desert koji uspeva svima, nema ko vam neće tražiti recept
Pravi se lako, a osvežiće vas u trenu.

KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom kiselkasto-slatkom spoju, a super idu uz čaj
Prave se brzo i lako, a izuzetno ukusni.

SLATKA PROJA SA DŽEMOM Klasik na drugačiji način, po receptu bez mane
Ako volite klasičnu proju, njenu slatku verziju ćete obožavati.

ČERVIŠ Čuveni nemački desert s višnjama koji se topi u ustima
Sladak i ukusan, pravićete stalno.
Komentari (0)