INSTAGRAMIČNE PUSLICE Magičan recept za vazdušasti desert
Lake za pripremu, još laganije teksture.
Instagramične puslice
Sastojci:
4 belanceta
300 grama šećera
prstohvat soli
Priprema:
Odvojite žumanca od belanaca. U belanca dodajte so pa mutite mikserom najvećom brzinom. Nakon dva minuta dodajte šećer, pa mutite još 10 minuta u čvrst šam. Na pek papir u plehu istiskujte puslice i pecite na 100 stepeni dva sata. Za raznobojne instagramične puslice dodajte jestive boje.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SLOJEVITA, RASKOŠNA I KREMASTA Praktičan recept za tortu s makom i malinama
Spoj ove dve namirnice daje neverovatan ukus.
UKUSAN I NEOBIČAN OBROK Spanać sa suvim mesom smazaćete za čas
Možete praviti kao salatu i nositi na posao.
SLATKIŠ U ČAŠI ZA VEDRIJE JUTRO Čokolada će vas brzinski razbuditi!
Prosto je neodoljiv.
JELO KOJE ĆE IZAZVATI OSMEH SVAKOG GOSTA Spiralni tart od povrća za svaki dan
Svaka domaćica može da ga napravi.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)