FIL JE VIŠE NEGO JEDNOSTAVAN Roze rolat prost za pripremu
Zaista je neodoljivog ukusa.

Roze poze
Možda vas zanima:

BRZI ROLAT Napravite ga jednom i deca će ga obožavati
Ukusan je i kremast.

BOGAT I KREMAST I BRZO GOTOV Uvijeni kolač od banane za svaku zgodu
Pravićete ga kad god imate priliku.
OVE SASTOJKE UVEK IMATE U KUĆI Dvobojnim mafinima najviše će se obradovati najmlađi
Izuzetno se lako prave!

RECEPT ZA NAJMEKŠE ČUPAVCE Kokos kolač koji svi vole, topi se u ustima
Uvek je bio popularan.
Sastojci:
Za koru:
3 jajeta
4 kašike šećera
3 kašike brašna
2 kašike kokosovog brašna
1 kesica vanilin šećera
100 ml mleka
3 kapi crvene boje za kolače
Za fil:
100 ml slatke pavlake
1 kašika šećera u prahu
Priprema:
Žumanca umutute sa šećerom, brašnom, vanilin-šećerom i mlekom. Posebno umutite sneg od belanaca, pa ubacite u smesu sa žumancima. Nakapajte kapi crvene boje za kolače i promešajte. Pleh od rerne obložite papirom za pečenje, malo namažite uljem, pa preručite smesu. Pecite oko 10 minuta na 180 stepeni. Kad bude gotov, urolajte ga u vlažnu krpu. Umutite slatku pavlaku sa šećerom u prahu, nafilujte rolat, ponovo ga urolajte i ostavite 2 sata, a potom ga isecite na kolutove.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KOKOS ROLAT Mirisni desert koji budi uspomene sa letovanja, po receptu koji morate da probate
Sočan i lagan desert, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

DIJETALNO -POSNI PUDING Čokoladno savršenstvo koje će da vam ulepša radnu nedelju
Gotov za tili čas, a topi se u ustima.

NEODOLJIVA TORTICA OD LIMUNA Uživajte u mirisu koji će ispuniti vaš dom
U savršenom slatko-kiselkastom spoju, ukusa za pamćenje.

NEODOLJIVE ČOKO KOCKE Posni kolač mekan kao duša, a uspeva i početnicima
Slatke i kremaste, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)