SLATKI ZALOGAJI OD 3 SASTOJKA Domaći keks sa kokosom, mirišljav i krckav
Jednostavan recept koji možete da napravite čak i ako nemate iskustva u kuvanju.
Sastojci:
3 belanca
200 šećera u prahu
150 g kokosa
Priprema:
Staviti u činiju belanca, šećer u prahu i kokos. Mešati dok se svi sastojci ne spoje. Kuvati na pari uz neprekidno mešanje 10 minuta. Prekriti prijanjajućom folijom i sačekati da se smesa stvrdne. Oblikovati kolačiće veličine po želji. Peći na 180 stepeni 15 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
VANILICE IZ BAKINE KUHINJE BUDE NOSTALGIJU Savršeni za slavsku trpezu, a tope se u ustima
Neodoljive i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
OBLANDA SA SMOKVAMA Sitni kolači koje ćete napraviti bukvalno za 15 minuta!
Ovi kolači su posni i odlična poslastica za slave.
KOLAČI BRESKVICE Napravite ih po receptu Jovane Krstić, toliko će biti lepe, biće vam žao da ih pojedete!
Čuveni sitni kolači bez kojih se ne može zamisliti slava nijedne domaćice koja želi da zadivi svoje goste, svakako su i breskvice.
BEČKA PITA Popularan kolač koji se ne peče, pravi izbor za vikend poslasticu
Bečka pita ima tri različita sloja i veoma je izdašna.
KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Desert mekan kao duša koji budi sva čula
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PUŽIĆI SA MAKOM Neodoljivo pecivo koje se odlično slaže sa šoljicom kafe
Napravite ih za doručak, a biće savršene i za večeru.
PITA OD DUNJA Savršen recept Marte Stjuart za poslasticu od koje će vam poći voda na usta
Recept čuvene američke kuvarice oduševiće i one koji ne vole slatko.
PITA SA JABUKAMA Pravi se od 5 sastojaka, a ukusa kao da ste se trudili satima
Brza pita jednostavne pripreme oduševiće sve sladokusce.
TIRAMISU KUGLICE Mekane kao oblak, a savršeno se slažu sa šoljicom kafe, za sve prilike
Slatki zalogajčići nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)