BEZGLUTENSKA TORTICA Preukusna poslastica koju mogu svi da jedu, a neće vam teško pasti
Neodoljivo je, videćete.

Bezglutenska tortica
Možda vas zanima:

KOMBINACIJA KOJA SE BRZO SMAŽE Jagode sa vanilom su deci najomiljene!
Kremasto zadovoljstvo u čaši.

ELEGANTNA TORTA ZA SVE PRILIKE Zamrznuta poslastica od jagode je slatka, neodoljiva
Iskoristite dok im je sezona.

LAGANA I OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA Torta Laganini opravdava svoj naziv
Laka za pripremu, a laka i za jelo.

NEVEROVATAN FRANCUSKI RECEPT Ko može da odoli slasnom tartu od jabuka?
Nije baš toliko klasičan recept.
Sastojci:
Za koru:
150 g bezglutenskog brašna
120 g putera
120 g šećera
1 kašičica praška za pecivo
par kašika soka
Za nadev:
jagode
2 kesice želea
šećer po uputstvu sa kesice
Priprema:
Puter otopite na sobnoj temperaturi i pomešajte sa šećerom. Zatim dodajte brašno i sok i sve sastojke
pomešajte. Ostavite testo 15 minuta u frižideru kako bi se ohladilo. Zatim, prebacite testo u nauljen kalup
za tortu i prstima razvucite testo po posudi. Napravite udubljenje za voće i pazite na ivice. Pecite na
temperaturi od 180 stepeni. Kada se testo ispeče, dodajte voće po želji i napravite želatinastu masu po uputstvu sa kesice, pa prelijte preko voća. Pustite da se masa sjedini i ohladite tortu pre degustacije.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LAVA KOLAČ SA BELOM ČOKOLADOM Klasik u punom sjaju, kao osmišljen za dolazak iznenadnih gostiju
Kremast i sladak, nestaće sa stola čim se postavi.

NAJLAKŠI RECEPT ZA TIRAMISU U ČAŠI Jednostavnije od ovoga ne može
Jednostavni italijanski slatkiš kao osmišljen za iznenadne goste.

NAJBOLJE POSNE KROFNE Jedini recept koji će vam ikada trebati
Mekane i pufnaste, biće baš kao bakine.

MEDENJACI Mekani i ukusni, a super idu uz čaj ili kafu
Bićete oduševljeni ukusom, a zasladiće vas u trenu.
Komentari (0)