RASHLADITE SE POSLE NAPORNOG DANA Lažna sangrija je najbolje rešenje da se opustite
Zaboravite na sve!
Lažna sangrija
Sastojci:
3 šoljice soka od brusnice
2 šoljice ledenog čaja
2 kašike soka od limuna
1 narandža
1 limun
1 limeta
1/2 šoljice leda
Priprema:
Narandžu i limetu bez guljenja isecite na tanje komade i ubacite u veću posudu, najbolje stakleni bokal.
Prelijte sokom od brusnice, limuna i ledenim čajem. Na vrh ubacite iseckane komade limuna i led, pa ostavite da se dobro rashladi - vaša osvežavajuća sangrija je gotova!
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
MAGIČAN I KLASIČAN Preukusan punč od jaja ne morate piti samo za praznike
Napravite ga i u ove tople dane.
AKO VIDITE DA ĆE DA VAS SASTAVI Napravite ovaj napitak i prehlada NESTAJE odmah
Jednostavni sastojci, a toliko zdravi.
ZA RAVAN STOMAK KAO DASKA Napitak koji čuda čini za vaše telo!
Ukusan je i možete ga svaki dan piti.
MILKŠEJK ZA CELU PORODICU Osvežite se ovim slatkim napitkom od ČOKOLADE
Sjedinite sve sastojke i uživajte.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)