POSLASTICA KOJA SE NE PEČE Čoko čizkejk je pravo kremasto zadovoljstvo
Brzo se sprema, odmah će biti na vašem stolu.
Čoko čizkejk
Sastojci:
150 g keksa
100 g maslaca
2 kašike kakaoa
300 g čokolade za kuvanje
500 g krem sira
200 g šećera u prahu
250 ml neutralne pavlake
Priprema:
Keks pomešajte s rastopljenim maslacem. Obložite kalup za pečenje torti papirom, pa na njega položite podlogu od keksa i maslaca. Mikserom umutite neutralnu pavlaku, pa dodajte krem sir, šećer u prahu i rastopljenu mlaku čokoladu (pazite da ne bude vruća). Dobro promešajte dok ne dobijete glatku smesu, pa je prelijte na podlogu od keksa. Ostavite ovako tortu u frižideru nekoliko sati da se stvrdne, pa zatim poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
OD SLATKOG NAJSLAĐE Čizkejk od nutele idealan za svako slavlje
Rođendan ne može proći bez njega!
POSLASTICA ZA SVAKU PRILIKU Ovakav čizkejk još uvek niste PROBALI!
Svi su oduševljeni!
ZASLADITE SEBI POPODNE Remek delo od manga - bez pečenja
Prosto i jednostavno.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)