ZASLADITE SE OVOG PONEDELJKA Slatkiš koji svi volimo napravite u ČAŠI
Ne može da vam ne uspe.

Čizkejk u tepsiji
Možda vas zanima:
POSLASTICA ZA SVAKU PRILIKU Ovakav čizkejk još uvek niste PROBALI!
Svi su oduševljeni!
POSLASTICA KOJA SE NE PEČE Čoko čizkejk je pravo kremasto zadovoljstvo
Brzo se sprema, odmah će biti na vašem stolu.

ZASLADITE SEBI POPODNE Remek delo od manga - bez pečenja
Prosto i jednostavno.
Sastojci:
80 g putera
300 g keksa
3 kašike soka od pomorandže
500 g krem sira
250 ml slatke pavlake
2 kašičice želatina
150 g šećera
300 g jagoda
Priprema:
Otopite želatin sa 200 ml vrele vode pa ostavite da se ohladi ali ne dopustite da se stegne. Tepsiju u kojoj ćete spremiti kolač namažite puterom. Otopljeni puter pomešajte sa keksom i sokom od pomorandže i dobro utapkajte u tepsiju. Umutite krem sir sa šećerom dok ne postane kremasto pa dodajte slatku pavlaku i nastavite da mutite. Ubacite želatin i ručno umešajte dok se ne sjedini, prelijte preko keksa, pa ostavite u frižideru da se stegne. Ako koristite zamrznute jagode, odmrznite ih i ocedite pa ubacite želatin i spremite po uputstvu. Prelijte preko čizkejka i ostavite najbolje preko noći da se kolač stegne.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

ESTERHAZI TORTA Poslastica dostojna kraljeva, neprevaziđenog ukusa, za sve svečane prilike
Očaravajuća i svečana, nema ko vam neće tražiti dodatak.

NEODOLJIVI NJUJORŠKI ČIZKEJK Mekan kao duša, a topi se u ustima, savršen za sve bitne događaje
Sočni desert nestaće sa stola odmah.

NEODOLJIVI MAFINI SA LIMUNOM Osvežavajući slatkiš u savršenom slatko-kiselkastom spoju ukusa
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

TIRAMISU KUGLICE Savršeni spoj sitnih kolača i čuvenog italijanskog deserta, za sve svečane prilike
Mekane i sočne, nestaće sa stola odmah.

KROFNE PUNJENE KREMOM OD VANILE Mekane i vazdušaste, a tope se u ustima
Sočne i slasne, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)