ZASLADITE SEBI POPODNE Remek delo od manga - bez pečenja
Prosto i jednostavno.
Mango čizkejk
Sastojci:
400 g piškota
400 g krem-sira
300 ml slatke pavlake
2/3 šolje šećera
3 manga
Za glazuru:
1 šolja soka od manga
1 kesica želatina
1/2 šolje vruće vode
Priprema:
Kalup za čizkejk oblo žite piškotama namočenim u sok od manga. Umutite slatku pavlaku, dodajte krem sir i šećer, izmešajte, te dodajte tri naseckana manga. Tom smesom napunite kalup. Želatin stavite u ostatak soka od manga i prelijte ga vrelom vodom. Kad se želatin rastopi, ostavite ga da se prohladi i njime prelijte kolač.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
OD SLATKOG NAJSLAĐE Čizkejk od nutele idealan za svako slavlje
Rođendan ne može proći bez njega!
POSLASTICA ZA SVAKU PRILIKU Ovakav čizkejk još uvek niste PROBALI!
Svi su oduševljeni!
POSLASTICA KOJA SE NE PEČE Čoko čizkejk je pravo kremasto zadovoljstvo
Brzo se sprema, odmah će biti na vašem stolu.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)