OREO ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Obožavani kolač koji se ne peče, gotov je za 10 minuta!
Kremasti kolač sa omiljenim keksom ima savršen ukus.
Sastojci:
Kora:
250 g oreo keksa
125 g maslaca
Fil:
200 g bele čokolade
100 g oreo keksa
300 ml slatke pavlake
350 g krem sira
50 g šećera u prahu
1 kesica želatina u prahu (10 g)
Priprema:
Keks stavite u kesu za zamrzivač i usitnite čekićem za meso. Sipajte u činiju, dodajte istopljen maslac i sjedinite rukama. Utisnite u dno kalupa za tortu prečnika 24 cm koji ste namazali maslacem. Stavite u frižider.
Fil: Izmešajte sir i šećer u prahu. Pripremite želatin po uputstvu sa kesice. U zagrejanu slatku pavlaku stavite belu čokoladu i mešajte da se otopi. Postepeno dodajte rastopljen želatin i mutite mikserom. Dodajte smesu od krem sira i sjedinite mikserom. Dodajte usitnjen keks, izmešajte i rasporedite preko kore. Stavite u frižider najmanje tri sata da se stegne.
Možda vas zanima:
PINK RAPSODIJA ZA LEPŠI DAN Osvežavajuća torta, kao sladoled, uvek se traži parče više!
Poslastica koju ćete napraviti za 30 minuta.
OMILJENI SLATKIŠ ZAPOSLENIH ŽENA Osvežavajući čizkejk sa limunom
Torta koja se napravi za pola sata.
ČIZKEJK SA KIKIRIKI PUTEROM Očaravajući desert mekan kao duša
Sočan kolač nestaće sa stola odmah.
ČIZKEJK SA MAKOM SA MERAMA "NA ŠOLJE" Američki klasik na drugačiji način, kremast i osvežavajuć
Soči kolač sa sirom u savršenom spoju sa limunom okrepiće vam dušu i telo.
CRNI KOLAČ Za pravo zadovoljstvo, a uspeće i početnicima, najbolje stavite duplu meru
Fenomalan i sladak, ovakav do sada niste jeli.
BRZE KOKOS KOCKE Desert koji uspeva svima, a miriše na ljubav
Ako volite kokos, ovaj desert ćete obožavati.
SLADOLED TORTA Pravi se od samo 3 sastojka, a rashlađiće vas u toplim prolećnim danima
Uspeće i početnicima, a pomera granice dobrog ukusa.
BRZI TROUGLIĆI SA KEKSOM Slatki zalogajčići nestaće sa stola odmah, a uspeće i početnicima
Pojedu se začas, a tope se u ustima.
KEKS TORTA Očaravajuća brza poslastica koja se smaže za tren oka, a svi je vole
Nepečena poslastica osvojiće i one izbirljive.
Komentari (0)