NAJBRŽA TORTA Pravi se od samo 2 sastojka, bez pečenja a kremasta i očaravajuća
Savršen spoj čokolade i pirea od bundeve, pravićete stalno.
Sastojci:
- 250 g pirea od bundeve
- 300 g čokolade
Priprema
Otopite čokoladu pa pomešajte sa pireom od bundeve. Izlijte smesu u kalup pa ostavite u frižideru 3 sata. Vaša torta je gotova! Prijatno!
Možda vas zanima:
OPERA TORTA ZA PRAVE KAFOLJUPCE Svakim zalogajem mami na dodatno parče
Savršena za sve svečane prilike.
ČOKO ORANDŽ TORTA PRVA NESTAJE SA STOLA Raskošna i kremasta i svi je vole
Svi će vam tražiti dodatno parče.
POSNA TORTA SE TOPI U USTIMA Zbog nje svaka dijeta pada u vodu
Svi će vam tražiti dodatno parče.
OPERA TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Poslastica sa kafom koja razvaljuje ukusom
Opera tortu je 1960. godine kreirao poznati francuski šef kuhinje, Lenotre.
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
OMILJENI SLATKIŠ U SRPSKIM KUĆAMA Starinski kolač od jabuka i griza, mirisom vraća sećanje na bakinu kuinu
Kolači sa jabukama su među omiljenim desertima kod mnogih, a ovaj recpet će vas oboriti s nogu
Komentari (0)