POSNI ČIZKEJK U ČAŠI Brzi desert kada navrate iznenadni gosti, a topi se u ustima
Pravi se lako, a otopićete se od miline.
Potrebno je
- 200 g posnog mlevenog keksa
- 50 g margarina
- 200 g biljnog sira
- 70 ml biljne slatke pavlake
- 20 g šećera u prahu
- 200 g bobičastog voća
- 1 kašičica šećera
Priprema:
Mleveni keks pomešajte s istopljenim puterom, pa dobro sjedinite. Smesu utisnite po malo u čaše u kojima ćete služiti, da lepo obloži dno. Slatku pavlaku umutite sa šećerom u prahu, pa dodajte umućeni krem sir i sve lepo sjedinite mikserom. Sipajte preko keksa. Voće sa šećerom izblendajte, pa sipajte preko fila. Čizkejk je gotov. Bon appetit!
Možda vas zanima:
DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA ČIZKEJK Prosto će se topiti u ustima
Svi ga vole, a priprema je jednostavna.
DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA ČIZKEJK Kad ga jednom probate zaboravićete na poslastičarnicu
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA ČIZKEJK Savršeni spoj sira, mekane korice od keksa i omiljenog voća
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
NEODOLJIVI ČIZKEJK SA MALINAMA Savršen balans između slatkog i kiselog
Kremast i brz, za prave sladokusce.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)