NAJBRŽA ČOKOLADNA TORTA Poslastica od samo 2 sastojka koja budi sva čula
Čokoladna poslastica koja se topi u ustima, a uspeva svima.

Potrebno je
- 3 jajeta
- 160 g čokolade
Priprema:
Zagrejte rernu na 170 stepeni. Odvojte žumanca i belanca, pri čemu ćete belanca staviti u frižider, da budu hladna dok ne krenete sa njihovom pripremom. Razlomite čokoladu, pa je otopite na pari (na oko 60 stepeni). U velikoj činiji umutite žumanca u gustu penu. Kada se ohladi, dodajte žumanca i umutite ih u čokoladi. Dodajte umućena belanca kako bi smesa ostala prozračna. Okrugli kalup za tortu obložite pek-papirom, pa izlijte testo. Pecite na 170 stepeni do 40 minuta. Kada je gotovo, ostavite tortu da se ohladi. Prijatno!
Možda vas zanima:

TIJANINA ČOKOLADNA TORTA SE TOPI U USTIMA, A NEĆE VAS UGOJITI Savršena za leto, pravićete je stalno
Ako želite da jedete tortu bez griže savesti, onda je recept Tijane Mladenović baš za vas

NEODOLJIVA ZAHER TORTA U savršenom spoju marmelade i čokolade, za sve svečane prilike i važne datume
Oduševiće goste na svečanoj trpezi.

ČOKOLADNA POSLASTICA ZA SVE PRILIKE Nema paljenja šporeta, a nema ko vam neće tražiti recept
Ukusa koji se pamti, oduševiće sve koji je budu probali.

ČOKOLADNA TORTA ZA SVE PRILIKE Poslastica koja se ne odbija, za prave slatkoljupce
Kremasta i slatka, najbolje odmah stavite duplu meru.

DUBAI BRAUNI Zaboravićete na čokoladu i čizkejk, ovaj brzi kolač oduševio domaćice na mrežama
Sočan i kremast, nema ko će mu odoleti.

ORAH KOLAČ BUDI NOSTALGIJU Sve domaćice su nekada znale recept, a razgrabi se čim se postavi
Najbolje služite uz čaj ili kafu.

BRZE KROFNICE Vazdušaste i mekane kao duša, otopićete se od miline
Najbolje odmah stavite duplu meru.

PUTER KEKSIĆI Super idu uz čaj ili kafu, a mekani i sočni, i dupla mera će biti malo!
Mekani kao duša, a preukusni.

MIRISNE CIMET ROLNICE Vazdušaste i mekane kao pamuk, a tope se u ustima
I dupla mera će biti malo.
Komentari (0)