BEČKA ŠTRUDLA SE TOPI U USTIMA Savršen spoj mekanog testa i sočnog fila sa jabukama
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Subota, 06. dec 2025.
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Nema ko vam neće tražiti recept.
Nema ko vam neće tražiti recept.
Mekana i sočna, a zamirisaće cela kuća.
Ako volite klasičnu štrudlu. ovu sa jabukama ćete obožavati.
Naziv je dobila zbog jednostavne pripreme, a toliko je dobra, da će vam poći voda na usta.
Ako volite klasičnu štrudlu, ovu ćete da obožavate.
Jedinstveni i preukusni kolači nestaće sa stola odmah.
Brza poslastica koja će vas oduševiti.
Slatkiš koji ćete napraviti za jedan sat zajedno sa pečenjem.
Ako se odlučite da sami razvučete domaće kore za štrudlu vodite računa o tome da svako brašno različito upija tekućinu, čak i od istog proizvođača - zato ga treba dodavati postepeno!
Štrudla sa jabukama i prelivom od vanile pravi se od lisnatog testa tako da će brzo biti gotova.