PROSTO SAVRŠENA Štrudla sa jabukama i brusnicama, pravi se od lisnatog testa, pa je krckava i ukusna
Brza poslastica koja će vas oduševiti.

Sastojci:
Možda vas zanima:

ŠTRUDLA SA JABUKAMA Mirisna poslastica koja će ukrasiti svaku svečanu trpezu, a mekana i neodoljiva
Ako volite klasičnu štrudlu. ovu sa jabukama ćete obožavati.

NUKLEARNA ŠTRUDLA SA JABUKAMA Ovaj sastojak retko ide u pite, a očarala je sve koji su probali
Naziv je dobila zbog jednostavne pripreme, a toliko je dobra, da će vam poći voda na usta.

AUSTRIJSKA ŠTRUDLA SA JABUKAMA Mirisna poslastica u savršenom spoju testa i slatkog nadeva
Ako volite klasičnu štrudlu, ovu ćete da obožavate.

NAJLEPŠA ŠTRUDLA SA MAKOM Pravi se sa suvim kvascem, meka je i bogata filom, ne možeš da prestaneš da jedeš!
Poslastica od testa koju svi obožavaju.
500 g lisnatog testa
200 g suvih brusnica
6 rendanih jabuka
6 kašika seckanih oraha
1,5 kašika ulja
10 kašika soka od brusnice (ili višanja)
1 kašičica cimeta
2 kašike mleka
Priprema:
Odmrznuto lisnato testo istanjite oklagijom. Premažite oba dela uljem pa sokom, pospite iseckanim orasima i rendanim isceđenim jabukama. Preko pospite brusnice i urolajte u štrudle. Stavite u pleh obložen papiromn za pečenje i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko pola sata. Testo treba da dobije zlatno-smeđu boju. Kad se štrudle ohlade pospite ih šećerom u prahu.

KOKOS ROLAT Mirisni desert koji budi uspomene sa letovanja, po receptu koji morate da probate
Sočan i lagan desert, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

DIJETALNO -POSNI PUDING Čokoladno savršenstvo koje će da vam ulepša radnu nedelju
Gotov za tili čas, a topi se u ustima.

NEODOLJIVA TORTICA OD LIMUNA Uživajte u mirisu koji će ispuniti vaš dom
U savršenom slatko-kiselkastom spoju, ukusa za pamćenje.

NEODOLJIVE ČOKO KOCKE Posni kolač mekan kao duša, a uspeva i početnicima
Slatke i kremaste, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)