PRAVI DOMAĆI SPECIJALITET Seoska kajgana sa krompirom, generacije su je s razlogom obožavale
Brzo se sprema, a prava je kalorijska bomba, pa je idealna za zimske dane

Sastojci:
- 100 grama slanine
- 50 grama putera ili margarina
- 2 krompira
- veza peršuna
- list celera
- 8 jaja
- so
- biber
Način pripreme:
U polovini masnoće ispržiti prethodno iseckanu slaninu. Krompir isecite na tanke kolutove i propržite ga s drugom polovinom masnoće. Kad dobije boju, dodati mu seckani peršun i celer. Dobro izlupati jaja, posoliti, pobiberiti, dodati krompir, brzo promešati i sve sasuti u tiganj sa proprženom slaninom. Ispeći omlet s obe strane, a voditi računa da ostane mek i debljeg sloja.
Možete ga služiti toplog ili hladnog, uz kajmak ili sezonsku paradajz-krastavac salatu.
Prijatno!

NEODOLJIVI PESTO SOS Super se slaže sa brojnim jelima
Jednostavne pripreme i neverovatnog ukusa.

BRZE PROLEĆNE KIFLICE SA SALAMOM Slasne i ukusne, smažu se očas posla
Napravite ove ukusne kiflice po receptu Milice Spasić iz Mihajlovca kod Smedereva

DOMAĆI KEČAP Pravi se lako, a ukusniji i zdraviji od kupovnog
Bićete oduševljeni ukusom..

LIDIJINA PROLEĆNA KAPRI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Lidije Đurić iz Šapca

TAMARINA ARABIJA TORTA ZA SVE SVEČANE PRILIKE Raskošna i neodoljiva, prste da poližete
Napravite ovu očaravajuću poslasticu po receptu Tamare Đorđević iz Vranja
Komentari (0)