Bogatstvo ukusa i mirisa u jednom jelu.

Mediteranski gulaš
Sastojci:
500 g svinjskog filea
500 g krompira
500 g pelata
1 sveža zelena paprika
1 sveža crvena paprika
1 šargarepa
2-3 feferone
10 maslina bez koštica
1 kesica mešavine začina za gulaš
Priprema:
Meso isecite na kocke veličine zalogaja. Krompir oljuštite i isecite na kockice. Sveže paprike očistite od semenki i peteljki, pa ih iseckajte. Feferone ocedite i iseckajte na kolutove. Šargarepu očistite i isecite na kolutove. U šerpi, na malo ulja meso prodinstajte, dodajte svežu papriku i krompir i dinstajte oko pet minuta. Dodajte pelat, šolju hladne vode i začin za gulaš. Izmešajte i ostavite da provri. Poklopite i kuvajte na srednjoj temperaturi oko 20 minuta. Dodajte feferone i masline i krčkajte još 2-3 minuta. Po želji ukrasite peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

JELENINA TORTA TROSTRUKI UŽITAK ZA SVE BITNE DOGAĐAJE Gosti će biti oduševljeni ukusom
Napravite ovu raskošnu poslasticu po receptu Jelene Jurošević iz Sremske Mitrovice

ČORBA OD SPANAĆA SA ORASIMA Krepi organizam u trenu
Sočna i zdrava, pravićete stalno.

PROJA SA MLEVENIM MESOM Drugačija i slasna, najbolje ide uz šolju jogurta
Fenomenalna i ukusna, prste da poližete.

Posno MEDENO srce: Ovo je NAJSOČNIJI kolač koji ste ikada probali a gotov je za POLA sata
Ovo je savršen kolač da dane posta

MARIJINA ČOKO MOKO TORTA SAVRŠENA ZA DEČIJE ROĐENDANA Uzećete parče više koliko je ukusna
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marije Milošković iz Ćićevca.
Komentari (0)