Ručak koji možete poneti i na posao.
Sastojci:
200 g pirinča
200 g kuvanog mesa po želji
100 g šampinjona
2 šargarepe
1 crni luk
1 čen belog luka
so, biber, ulje, peršun
Priprema:
U tiganju na malo ulja propržite iseckanu šargarepu, crni i beli luk da omekšaju. Dodajte iseckane pečurke i začinite. Kada veći deo tečnosti koju pečurke puste ispari, dodajte pirinač i pomešajte. Dodajte po potrebi vode i krčkajte dok pirinač ne omekša. Na kraju dodajte meso isečeno na komadiće. Dekorišite iseckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
NINA NAM JE DALA RECEPT ZA BOMBA LOLA TORTU Svakim zalogajem budi nostalgiju
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Nine Ilić Vasić iz Valjeva
Komentari (0)