Ručak gotov samo za 20 minuta: Recept za špagete s paradajzom i bosiljkom iz jednog lonca
Umesto da tjsteninu kuvate u jednom loncu, a sos u drugom, u ovom receptu sve se kuva u jednom loncu, što znatno olakšava pripremu i štedi vreme.

Špageti s paradajzom i bosiljkom
Sastojci:
1 l supe od kocke
1/2 kg špageta
250 g prepolovljenih čeri paradajza
1 mala glavica žutog luka
2 gnječena čena belog luka
5 listova svežeg bosiljka
½ kašičice mlevene crvene paprike
so, sveže mleveni crni biber
malo sveže rendanog parmezana
Priprema:
U velikom loncu za rernu ili supu sa čvrstim poklopcem pomešajte temeljac od povrća, špagete, paradajz, crni luk, beli luk, bosiljak i mlevene ljuspice crvene paprike. Pustite da provri na srednjoj vatri, a zatim poklopite i smanjite toplotu na nisku. Kuvajte, često mešajući, dok se sva tečnost ne upije i testenina skuva, 13 do 15 minuta. Posolite i pobiberite. Poslužite posuto parmezanom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SOJA SOS Posan i slasan, daće šmek svakom jelu
Gotov za tili čas, a super ide uz pirinač, meso i mnoga druga jela.

JEDINI RECEPT ZA PESTO SOS KOJI VAM TREBA Služite ga uz pire krompir, pomfrit, meso, svemu daje poseban šmek
Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj.

NEODOLJIVI PESTO SOS Super se slaže sa brojnim jelima
Jednostavne pripreme i neverovatnog ukusa.

BRZE PROLEĆNE KIFLICE SA SALAMOM Slasne i ukusne, smažu se očas posla
Napravite ove ukusne kiflice po receptu Milice Spasić iz Mihajlovca kod Smedereva

DOMAĆI KEČAP Pravi se lako, a ukusniji i zdraviji od kupovnog
Bićete oduševljeni ukusom..
Komentari (0)