Ovaj preliv se savršeno slaže sa raznim jelima, od mesa, ribe. Posan je i lako se pravi, a daje draž celom obroku.

Potrebno je
- 8 čenova belog luka
- 1 veza peršuna
- 100 ml limunovog soka
- 50 ml maslinvog ulja
Priprema
Usitnite skroz beli luk, pa dodajte seckani peršun, sok od limuna i maslinovo ulje. Posolite i dodajte još neke začine po želji. Na kraju promešajte. Dodajte preliv jelu po želji. Prijatno!

PICA OD KROMPIRA JOŠ BOLJA OD KLASIČNE Super izbor za lepo druženje sa prijateljima
Sočna i drugačija, nemoguće joj je odoleti.

DOMAĆI MAJONEZ Zdraviji i ukusniji od onog kupovnog, a treba vam samo pola minuta
Dodaće na ukusu svakom jelu.

BEŠAMEL SOS Super ide uz meso i povrće i daje šmek svakom jelu
Dodajte uz ćufte i uživajte u ukusnom jelu.

SANDRINA TORTA BELI ANĐEO SAVRŠENA ZA USKRS Kremasta i svečana, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Napravite ovu kremastu poslasticu po receptu Sandre Bojović iz Mladenovca
SUZANINA PRINCES VANILA TORTA SAVRŠENA ZA USKRS Očaravajuća poslastica bogatog ukusa za pravo uživanje
Napravite ovu raskošnu poslasticu po receptu Suzane Golubović iz Niša.
Komentari (0)