POSLASTICA ZA SVAKI DAN Karamelizovane banane zavoleće i deca
Neobično, zar ne?

Karamelizovane banane
Sastojci:
4 banane
1 kašičica cimeta
2 kašike putera
2 kašike meda
Priprema:
U tiganju na srednje jakoj vatri mešajte cimet, puter i med dok se ne otope i ne sjedine u celinu. Dodajte oljuštene banane isečene na kriške i pržite ih oko 5 minuta sve dok ne počnu da se karamelizuju u sosu i postanu zlatnosmeđe boje. Pazite da banane ne zagore. Kad promene boju, okrenite ih na drugu stranu i pržite isto toliko. Poslužite odmah, uz sladoled, jogurt, palačinke ili vafle.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

PRIZNAJTE DA OVAKAV KEKS NISTE PROBALI Neobičan slatkiš iz tiganja je preukusan
Neobična priprema, još neobičniji ukus.

OVE SASTOJKE UVEK IMATE U KUĆI Dvobojnim mafinima najviše će se obradovati najmlađi
Izuzetno se lako prave!

RECEPT ZA NAJMEKŠE ČUPAVCE Kokos kolač koji svi vole, topi se u ustima
Uvek je bio popularan.

SMUTI SA CVEKLOM I BANANOM Krepi organizam u trenu
Ukusan i pun vitamina.

DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Biće kremast i slasan, prste da poližete
Puter možete da čuvate do nedelju dana na sobnoj temperaturi.

POSNA SALATA SA MAKARONAMA Držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj
Fenomenalna i slasna, pravićete stalno.

KREM ČORBA OD KARFIOLA Kremasta i lagana, a puna vitamina, pravićete stalno
Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo.

KAŠA SA KUS KUSOM Zdrava i ukusna, a krepi organizam u trenu
Za savršen doručak ili užinu i vitku liniju.
Komentari (0)