Salata s grilovanom piletinom i jagodama koju možete da jedete uveče bez griže savesti
Za bolji ukus pileća prsa marinirajte u začinskom bilju, medu, soku citrusa, senfu, soji.
Salata s piletinom i jagodama
Sastojci:
2 kašike limunovog soka
½ kašičice senfa
50 ml maslinovog ulja
150 g mladog spanaća
grilovana pileća prsa
2 šolje sitno isečenih jagoda
150 g feta sira
¼ malog luka arpadžika
so, biber
Priprema:
Pomešajte limun i senf. Postepeno dodajte ulje, začinite i dobro promešajte. Dodajte spanać, piletinu ispečenu na malo ulja, seckani luk i jagode u činiju. Prelijte prelivom, dodajte komadiće feta sira i dobro promešajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
HLEB BEZ KVASCA Gotov je za oko pola sata, a mekan je kao duša
Ostavite da se potpuno ohladi na pre sečenja i serviranja...
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
Komentari (0)