TUNA JE UVEK DOBAR IZBOR Za večeru ne postoji zdravija varijanta!

Alo.rs/B. Paunović

17:00

Zdravi zalogaji 0

Jedite i ne brojite kalorije.

trpeza
Shutterstock

Tuna stek

Sastojci:

1 kašika soka od narandže

1 kašika maslinovog ulja

pola kašike limunovog soka

1 kašika svežeg peršuna

pola čena belog luka

1/4 kašike origana

1/4kašičiice bibera u zrnu

2 odreska od tune

Priprema:

U srednjoj posudi pomešajte sok od narandže, maslinovo ulje, limunov sok, sveži peršun u komadu, na grubo iseckan beli luk, svež origano i biber. Odreske od tune malo posolite i uronite u marinadu. Poklopite posudu i stavite u frižider na najmanje 30 minuta. Kad se tuna dovoljno marinira, ugrejte gril-tiganj koji ste prethodno
premazali maslinovim uljem i pecite odreske oko tri minute sa svake strane. Poslužite odmah uz rashlađenu salatu.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading