TUNA JE UVEK DOBAR IZBOR Za večeru ne postoji zdravija varijanta!
Jedite i ne brojite kalorije.
Tuna stek
Sastojci:
1 kašika soka od narandže
1 kašika maslinovog ulja
pola kašike limunovog soka
1 kašika svežeg peršuna
pola čena belog luka
1/4 kašike origana
1/4kašičiice bibera u zrnu
2 odreska od tune
Priprema:
U srednjoj posudi pomešajte sok od narandže, maslinovo ulje, limunov sok, sveži peršun u komadu, na grubo iseckan beli luk, svež origano i biber. Odreske od tune malo posolite i uronite u marinadu. Poklopite posudu i stavite u frižider na najmanje 30 minuta. Kad se tuna dovoljno marinira, ugrejte gril-tiganj koji ste prethodno
premazali maslinovim uljem i pecite odreske oko tri minute sa svake strane. Poslužite odmah uz rashlađenu salatu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
TOTALNO NEOBIČNO JELO Napravite večeru da se svi raspamete - riba u testu!
Sigurno je da ovako nešto niste probali.
HLADNA SALATA KOJA OČARAVA Najbolji recept koji je prikladan za svaki dan
Tuna i testenina su glavni sastojci.
IDEALNA ZA UŽINU NA POSLU Napravite svima omiljenu salatu od krompira i NEODOLJIVE ribe
Neka svima napravite zazubice.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)