KRALJICA LETICIJA VODI RAČUNA Ovo je njen ručak, ne može zdraviji
Bela riba je uvek dobar izbor
Grilovana bela riba - Kraljica Leticija
Sastojci:
1 komad bele ribe
4 lista sremuša
2 kašike maslinovog ulja
1 limeta
malo soli
Priprema:
Očistite ribu i izvadite središnju kost. Posolite je i oba dela ribe stavite na gril tiganj. Pecite poklopljeno na tihoj vatri, da riba ne izgubi sočnost. Limetu iscedite, pomešajte sa maslinovim uljem i sitno iseckanim dva lista sremuša. Ostala dva lista sremuša pomešajte sa maslinovim uljem i solju pa prelijte preko ribe koja treba da bude što toplija.
POSNE LEPINJICE IZ TIGANJA Gotove za par minuta, a smažu se još brže, cela porodica će uživati
Neće vam trebati mnogo truda i, što je najvažnije, kuhinja neće biti zaprljana...
PILAV SA PEČURKAMA Savršen za one koji poste, ovom kremastom jelu nema mane
Po želji pospite listićima badema...
POTAŽ OD BUNDEVE ZA POST NA VODI Gotov za 25 minuta, a ukusan kao da ste ga kuvali nekoliko sati
Ukusan, jednostavan, bez merenja u gram
MIRIŠU NA DETINJSTVO Ovo su najbolje posne prženice, jedan sastojak im daje neodoljiv ukus
Poslužite tople uz ajvar, domaću posnu paštetu od kikirikija ili...
Komentari (0)