KRALJICA LETICIJA VODI RAČUNA Ovo je njen ručak, ne može zdraviji
Bela riba je uvek dobar izbor
Grilovana bela riba - Kraljica Leticija
Sastojci:
1 komad bele ribe
4 lista sremuša
2 kašike maslinovog ulja
1 limeta
malo soli
Priprema:
Očistite ribu i izvadite središnju kost. Posolite je i oba dela ribe stavite na gril tiganj. Pecite poklopljeno na tihoj vatri, da riba ne izgubi sočnost. Limetu iscedite, pomešajte sa maslinovim uljem i sitno iseckanim dva lista sremuša. Ostala dva lista sremuša pomešajte sa maslinovim uljem i solju pa prelijte preko ribe koja treba da bude što toplija.
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
KREM SUPA OD KARFIOLA Jednostavno jelo koje osvaja na prvi zalogaj
Čuvajte karfiol u fioci za povrće, u plastičnoj kesi, do nedelju dana...
POSNE PLJESKAVICE OD OSLIĆA Prave se za tili čas, a ukus im je fenomenalan
Najbolje da ih servirate dok su još tople...
Komentari (0)