ŠPANCI ZNAJU TAJNU Neodoljivi topli sendvič sa SERANO šunkom pravićete odmah!
Ko će moći da mu odoli?

Topli sendvič Serano - Španija
Možda vas zanima:

KRALJICA LETICIJA VODI RAČUNA Ovo je njen ručak, ne može zdraviji
Bela riba je uvek dobar izbor

NEMA BRŽEG DORUČKA Prženi sendvič sa jednim sastojkom daje snagu za sve obaveze
Sendvič možete zagrejati u tiganju ili tosteru.

ČESTO SE SERVIRAJU PO BISTROIMA Krok-mesje je pravi topli užitak sa hlebom
Pravićete ga za doručak ili večeru.

UNESITE DUH ŠPANIJE U KUHINJU Idilična paelja za celu porodicu!
Neodoljiva je španska kuhinja!
Sastojci:
4 kriške crnog hleba
2 kašike ljutog pindžura
100 g rendanog kačkavalja
1 kašika putera
5 listova pršute
Priprema:
Hleb premažite puterom s jedne strane. Dve kriške pospite kačkavaljem i stavite preko po kašiku pindžura. Pršutu stavite preko pindžura i sendviče preklopite sa preostale dve kriške, namazanim delom ka pršuti. Pecite u aparatu za sendviče, pica grilu ili rerni dok hleb ne porumeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)