ORIGINALNI ANDALUZIJSKI GASPAĆO Hladna čorba za 15 minuta
Može biti obrok ili užina ali i poslužiti je pred glavno jelo.

Gaspačo
Možda vas zanima:

NAPRAVITE KUGLOF PO STARINSKOM RECEPTU Mirisni kolač za svačija čula
Neodoljiva poslastica dopašće vam se na prvi zalogaj.

SAVRŠENSTVO IZ RERNE Lignje s krompirom ćete od sada samo ovako praviti
Zasitićete celu porodicu.

NAPRAVITE RUČAK ZA 15 MINUTA! Piletinu u neodoljivom sosu smazaćete za čas
Sigurno niste pravili obrok na ovakav način.

MUSAKA KOJA SE TOPI U USTIMA Ovakav ručak još uvek niste probali
Pire je glavni sastojak.
Sastojci:
1 kg paradajza
1 krastavac
1 zelena paprika
1 crveni luk
2 čena belog luka
3 kašike maslinovog ulja
2 kašike vinskog sirćeta
so i biber
Priprema:
Paradajz spustite u proključalu vodu, pa nakon minut-dva prelijte mlazom hladne vode i oljuštite kožicu. Paradajz i sve ostale sastojke stavite u blender i sve dobro izmiksajte. Supu ostavite u frižideru barem sat vremena pre služenja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

MAKOVNJAČA SA MEDOM Mirisna poslastica još slađeg ukusa od koje će vam poći voda na usta
Služite uz čaj ili kafu.

LENJA PITA SA ŠLJIVAMA Još sočnija i slađa, nestaće sa stola čim se postavi
Klasik na drugačiji način.

STARINSKA CICVARA Jelo puno sira i kajmaka, super za doručak ili večeru
Držaće vas dugo sitim.

BAKIN KOLAČ SA CIMETOM Mirisni slatkiš koji budi nostalgiju na dane detinjstva
Pravi se lako, a nema ko ga ne voli.

SUTLIJAŠ Jednostavan slatkiš na kome su odrasle generacije, savršen za početnike u kuhinji
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)