ORIGINALNI ANDALUZIJSKI GASPAĆO Hladna čorba za 15 minuta
Može biti obrok ili užina ali i poslužiti je pred glavno jelo.
Gaspačo
Sastojci:
1 kg paradajza
1 krastavac
1 zelena paprika
1 crveni luk
2 čena belog luka
3 kašike maslinovog ulja
2 kašike vinskog sirćeta
so i biber
Priprema:
Paradajz spustite u proključalu vodu, pa nakon minut-dva prelijte mlazom hladne vode i oljuštite kožicu. Paradajz i sve ostale sastojke stavite u blender i sve dobro izmiksajte. Supu ostavite u frižideru barem sat vremena pre služenja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NAPRAVITE KUGLOF PO STARINSKOM RECEPTU Mirisni kolač za svačija čula
Neodoljiva poslastica dopašće vam se na prvi zalogaj.
SAVRŠENSTVO IZ RERNE Lignje s krompirom ćete od sada samo ovako praviti
Zasitićete celu porodicu.
NAPRAVITE RUČAK ZA 15 MINUTA! Piletinu u neodoljivom sosu smazaćete za čas
Sigurno niste pravili obrok na ovakav način.
MUSAKA KOJA SE TOPI U USTIMA Ovakav ručak još uvek niste probali
Pire je glavni sastojak.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)