ZDRAVA PROTEINSKA ČOKOLADICA Rogač joj daje poseban šmek, a topi se u ustima

Ivana Pavlović

18:00

Zdravi zalogaji 0

Savršen spoj rogača i kikiriki putera probudiće vam sva čula.

proteinska čokoladica
Shutterstock

Potrebno je

  • 200 ml biljnog mleka (bademovog, ovsenog, kokosovog)
  • 80 g rogača u prahu
  • 1 kašika mleka
  • 1 kašika kikiriki putera
  • prstohvat cimeta
     

Dodatno

  • med ili zaslađivač po izboru

Priprema:

U jednoj posudi pomešajte rogač sa mlekom, pa stavite na vatru, i mešajte. Pazite da se ne pojave grudvice.  Kuvajte sve dok tečnost ne ispari, tj dok smesa ne postane gusta. Zasladite medom ili zaslađivačem po izboru. U kalup preručite smesu pa ostavite u frižideru. Kikiriki puter zagrejte sa mlekom. Prohlađenoj smesi dodajte mleko i kikiriki puter. Ostavite čokoladice u frižideru pola sata. Prijatno!

Komentari (0)

Loading