RIBLJA PAŠTETA Aromatični namaz mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu, ukusa koji priča priče

Ivana Pavlović

10:00

Zdravi zalogaji 0

Sočna i slasna, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.

riblja pašteta
Shutterstock

Potrebno je

  • 300 g kuvane ili pečene ribe
  • 200 g krem sira, po izboru
  • 1 kašičica kapara
  • sok od jednog limuna
  • pola kašičice suvog biljnog začina
  • crni biber
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 mladi luk, može i crni ili ljubičasti luk

Priprema:

Ribu očistite od kostiju. U blender stavite ribu, sir, kapar, limun, biber, ulje, luk i suvi biljni začin. Dobro izblendajte, dok ne dobijete gustinu paštete.  Bon appetit!

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading