OTKRIVAMO TAJNU PITA IZ PEKARE Koristite ovaj preliv i svaka će biti vazdušasta!

Trpeza/ V.V.

12:00

Bakina vanglica 0

Preliv stavljajte u slane i slatke pite od gotovih kora i oduševićete se rezultatom.

OTKRIVAMO TAJNU PITA IZ PEKARE Koristite ovaj preliv i svaka će biti vazdušasta!
Shutterstock

Sastojci:

1 suvi kvasac

2 šolje mleka

1 šolja ulja

7 kašika brašna

so ili šećer (u zavisnosti od toga kakvu pitu pravite)

Piprema:

Sve sastojke pomešajte u činiji. Svaku koru premažite ovom smesom, pa je filujete na uobičajen način pripremljenim filom. Ostatak preliva sipajte preko pite i ostavite da pre pečenja odstoji sat i po.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading