NAJBOLJI DORUČAK Proja sa origanom ima poseban šmek, a prosto se topi u ustima
Proja obogaćena začinom će vam se sigurno dopasti.
Sastojci:
3 jajeta
200 ml jogurta
100 ml ulja
200 g sira
6 kašika kukuruznog brašna
6 kašika pšeničnog brašna
1 prašak za pecivo
1 kašičica suvog origana
Priprema:
Jaja, jogurt i ulje umutiti, pa dodati svo brašno izmešano sa praškom za pecivo. Umutiti da ne bude grudvica, staviti sir i origano. Posoliti po ukusu i izmešati. Sipati u podmazan pleh i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko pola sata, odnosno dok ne dobije smeđu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NAJMEKŠA PROJA SA SIROM Jeftin obrok, napravi se od namirnica iz kuhinje i ispeče za 30 minuta!
Bez problema ćete ovu proju napraviti i ako niste iskusni u kuvanju.
SAVRŠEN DORUČAK Proja sa sirom i čvarcima, toliko mekana i ukusna da nestane dok trepneš!
Proju možete jesti i hladnu za večeru, spakovati je detetu za užinu ili posao.
BRZO I JEFTINO Proja sa spanaćem je mekana i ukusna, odlična za lep početak dana
Od nekoliko sastojaka koje imate u kuhinji dobićete ukusan obrok ili predjelo.
BRZO I JEFTINO Proja sa spanaćem je pravi izbor za porodičnu večeru
Od nekoliko sastojaka koje imate u kuhinji dobićete kompletan obrok.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)