PIRE OD POVRĆA SA KOBASICOM Tradicionalno holandsko jelo idealno za gurmane
Probajte pire na malo drugačiji način.

Pire od povrća sa kobasicom
Sastojci:
6 krompira
3 šargarepe
1 kašika putera
1 šoljica mleka
1 dimljena kobasica
1 crni luk
so, biber
Priprema:
Oljuštite šargarepu i krompir, isecite na komade i skuvajte u posoljenoj vodi. Povrće izvadite iz vode, dodajte puter i mešajte dok se ne istopi. Sipajte mleko i izgnječite da napravite pire. Začinite po ukusu solju i biberom. Kobasicu ispržite sa iseckanim crnim lukom. Možete da je malo gore zasečete na više mesta. Na tanjir stavite prvo pire od povrća, a preko kobasicu. Prelijte lukom i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)