NAJSOČNIJA KROMPIR ČORBA Fenomenalan obrok dugo će vas držati sitim, a krepi organizam u trenu
Neodoljiva i sočna, ukusa koji priča priče.

Potrebno je
- 400 g krompira
- kašika masti
- kašičica suve začinske paprike
- so, biber
- 1 jaje
- malo svežeg lišća peršuna
- 1 sveža crvena paprika
- 2 litra vode
Priprema:
Krompir oljuštite pa iseckajte na kockice. U šerpi na masti, kratko propržite krompir, pa umešajte začinsku papriku, vodu, so, biber i kuvajte oko 20 minuta. Umutite jaje, isključite ringlu, pa u vruću čorbu dodajte jaje, uz neprestano mešanje. Seckanim peršunovim listom pospite čorbu. Služite toplo.
Možda vas zanima:

KROMPIR ČORBA SA SLANINOM Slasna i gurmanska, prste da poližete
Fenomenalna i sočna, a slaninica daje poseban šmek.

KREMASTA KROMPIR ČORBA Delikates "na kašiku" u slasnom spoju sa slaninom, a ukusa koji priča priče
Još kremastija i aromatičnija, pravićete stalno.

RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Ručak koji pomera granice dobrog ukusa, cela porodica će uživati
Savršenog ukusa, a zasitno.

ČAČANSKI LONAC Prepun različitih vrsta mesa, ručak kome neće odoleti ni najveći gurmani
Slasno i aromatično jelo, a bićete siti satima.

BAKIN SPANAĆ MIRIŠE NA DETINJSTVO Kremast i jednostavan, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Najbolje služite uz meso ili ribu.

RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Ručak koji pomera granice dobrog ukusa, cela porodica će uživati
Savršenog ukusa, a zasitno.

ČAČANSKI LONAC Prepun različitih vrsta mesa, ručak kome neće odoleti ni najveći gurmani
Slasno i aromatično jelo, a bićete siti satima.

KREMASTI PIRE KROMPIR Najbolje služite uz ćufte ili šnicle, za ručak koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.

VRANJANSKI PROPEĆ PO TETA DRAGANINOM RECEPTU Mirisan i sočan, nema ko će mu odoleti
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Komentari (0)