TAJNA NAJBOLJIH DOMAĆIH KNEDLI ZA SUPU Umesto da se raspadaju, biće sočne i penaste
Ako se i vama raspadaju knedle kada kuvate supu, primenite ovaj jednostavni trik.

Tajna za najbolje knedle
Možda vas zanima:

BRZO I LAKO OČISTITE ZAGORELE ŠERPE Sijaće se kao nove, a treba vam samo 1 namirnica
Primenite ovaj jednostavni trik, šerpe će biti kao nove.

OČISTITE REŠETKE OD RERNE OČAS POSLA Trebaju vam samo ove jeftine namirnice, a trik provereno radi
Jednostavan trik iskusnih domaćica očistiće rešetke od rerne začas.

TRIKOVI ZA SAVRŠENU TESTENINU Ako želite da bude kremasta i da se ne lepi, uradite ovo
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u jelu.

OČISTITE TIGANJ BRZO I LAKO Nema ribanja ni struganja, a sijaće se kao nov
Očistite tiganj na jednostavan način, bićete oduševljeni rezultatom.
Prvo belanca pa potom žumanca, smatraju iskusni kuvari.
Potrebno je
- 2 jajeta
- 2 prstohvata soli
- 2 kašičice ulja
- 10 kašika griza (8 plus 2)
Priprema:
U jednoj posudi umutite sneg od belanaca. Dodajte žumanca i dobro sjedinite. Zatim sipajte ulje pa postepeno dodajte 8 kašika griza. Kada bude gustine kao gust puding dodajte još 2 kašike griza. Posolite. Ostavite 20 minuta da nabubri. Kad supa provri, umočite kašiku u dodajte kašiku u nju pa zahvatite smesu za knedle. Nemojte da uzimate punu kašiku, da knedle ne budu prevelike. Od poslednje dodate knedle, kuvajte još desetak minuta. Prijatno!

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)