OSVEŽAVAJUĆI POTAŽ OD POVRĆA Aromatičan i ukusan, a krepi organizam u trenu
Sočan spoj šargarepe, tikvica i jabuke oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je
- 6 šargarepa
- 1 jabuka
- 2 manje tikvice
- 2 1/2 šolje vode
- 1 kašičica đumbira u prahu
- pola kašičice kurkume
- prstohvat cimeta
- 1-2 kašičice morske soli
Priprema
Šargarepu, tikvice i jabuku očistite i isecite. U šerpu sa vodom dodajte začine i sečeno povrće. Sve dobro promešajte, pa ostavite da provri. Zatim, smanjite temperaturu kuvanja, pa ostavite da lagano vri još 25 minuta, tj.dok šargarepa ne omekša. Ubacite u blender i izblendajte, sve dok ne dobijete potaž. Služite toplo uz prilog po želji. Bon appetit!
Možda vas zanima:

POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

POTAŽ OD ŠARGAREPE I BUNDEVE Kremasto i sočno predjelo koje ćete praviti iznova
Ukusa bez mane, a krepi organizam u trenu.

POTAŽ OD PATLIDŽANA Drugačiji i preukusan, a pun vitamina, daće vam energije za ceo dan
Ukusa koji priča priče, sipaćete tanjir više.

KREM ČORBA OD ŠPARGLI Energetska bomba koja će vas osvežiti u trenu, kremasta i lagana
Predjelo savršenog ukusa.

STARINSKI RECEPT ZA OKREPLJUJUĆE VARIVO Domaća čorba, najzdravije jelo na kašiku
Bolja od kafanske. Može bilo koja vrsta mesa, bilo koje povrće, bilo da je sveže ili zamrznuto moći ćete da napravite ovu čorbicu

STVORENA ZA LETNJE VRUĆINE Cezar salata je pun pogodak za porodični ručak, a ovaj sastojak joj daje poseban šmek
Što se tiče preliva, izbegnite kupovne flaširane verzije i napravite sopstveni domaći preliv...

NEMA KO NE VOLI HLADNU ČAŠU OVOG NAPITKA Najprostiji recept za domaći sok od višnje koji će vas okrepiti
Javite nam utiske kada ga pripremite i probate!

PEČENA PASTRMKA NA MEDITERANSKI NAČIN Gotova za pola sata, topi se u ustima
Klasičan i veoma ukusan recept za pečenu pastrmku u rerni

SKUVAĆETE KROMPIR DUPLO BRŽETrik koji mnogi ne znaju - Dovoljna je samo jedna kašika ovog sastojka
Priprema krompira nije nimalo komplikovana, a dodatni plus je što ne košta mnogo. Ali bez obzira koliko je jednostavno za pripremu, uvek postoje trikovi koji mogu poboljšati njegov ukus
Komentari (0)