PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Ukućani će stajati u redu za još
Držaće vas dugo sitim.
Potrebno je:
- 500 g pilećeg filea
- maslinovo ulje
- dimljena paprika
- beli luk
- so, biber
Za punjenje:
- 150 g kajmaka
- 1 kašika majoneza
- 200 g dinstanog spanaća
- biber, so
- parmezan
- beli luk
Priprema:
Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. Pomešajte spanać i kajmak, pa stavite po dve kašike fila na meso, zarolajte ili preklopite. Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom (maslinovim uljem). Stavite u rernu na 200 stepeni i pecite 40 minuta.
Možda vas zanima:
PUNJENO BELO MESO SA SPANAĆEM Gurmanski specijalitet od kog će vam poći voda na usta
Ručak koji će obožavati cela porodica.
PUNJENO BELO MESO Rapsodija ukusa za prave gurmane, u ručku koji se ne zaboravlja
Služite uz salatu po želji.
PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.
PUNJENO BELO MESO Gurmanski delikates koji se ne odbija, a slanina mu daje poseban šmek
Rolovano belo meso u sočnom spoju ukusa, oduševiće celu porodicu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)