PUNJENO BELO MESO Gurmanski delikates koji se ne odbija, a slanina mu daje poseban šmek

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Rolovano belo meso u sočnom spoju ukusa, oduševiće celu porodicu.

rolovana punjena piletina
Shutterstock

Potrebno je

  • 2 komada pilećih grudi
  • 100 g krem sira
  • 4 čena belog luka
  • 100 g tanko sečene slanine
  • peršun
  • so
  • biber

Priprema:

Rernu zagrejte na 220 stepeni. Presecite meso na pola, da dobijete dva komada. Rasecite svaki deo po sredini da dobijete dupli džep. Zatim posolite i pobiberite. U jednoj posudi pomešajte krem sir, seckani peršun i zgnječen beli luk. Pripremljenom smesom napunite džepove. Potom svaki komad mesa obmotajte slaninom. Poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite punjenu piletinu na 220 stepeni. Služite uz pečen krompir. Bon appetit!

 

Komentari (0)

Loading