PUNJENO BELO MESO Gurmanski delikates koji se ne odbija, a slanina mu daje poseban šmek
Rolovano belo meso u sočnom spoju ukusa, oduševiće celu porodicu.
Potrebno je
- 2 komada pilećih grudi
- 100 g krem sira
- 4 čena belog luka
- 100 g tanko sečene slanine
- peršun
- so
- biber
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Presecite meso na pola, da dobijete dva komada. Rasecite svaki deo po sredini da dobijete dupli džep. Zatim posolite i pobiberite. U jednoj posudi pomešajte krem sir, seckani peršun i zgnječen beli luk. Pripremljenom smesom napunite džepove. Potom svaki komad mesa obmotajte slaninom. Poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite punjenu piletinu na 220 stepeni. Služite uz pečen krompir. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PUNJENO BELO MESO SA PAPRIKAMA Gurmanski specijalitet koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Slasno i sočno jelo držaće vas dugo sitim.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
OBROK ZA POŽELETI Kremasti pirinač sa belim mesom pravićete svaki dan
Jednostavna priprema će vas dodatno oduševiti.
JELO NA KAŠIKU KOJE SVAKOJ DOMAĆICI USPEVA Deca će ga zavoleti i stalno ćete ga praviti
Zdravo i neodoljivo jelo.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)