ČORBA KOJA GREJE DUŠU Od ove smese pravićete stalno ovaj obrok
Jelo na kašiku koje uvek uspeva.

Bela čorba
Možda vas zanima:

TOPAO OBROK KOJI SE BRZO SPREMA Čorba od tikvica je preukusna večera
Oduševiće vas struktura ovog jela na kašiku.

ORIGINALNI RECEPT Čorbu od sočiva će te stalno spremati
Neobična, a ukusna.

NEMA LEPŠEG OBROKA OD DOMAĆEG Svečana čorba od kupusa i mesa
Zadovoljite sve ukućane.

Sastojci:
1 pakovanje mešavine za belu čorbu
1 glavica crnog luka
1 komad pilećeg belog mesa
malo ulja
1 šolja ili kocka bujona
kisela pavlaka po želji
1 žumance
Priprema:
Crni luk očistite i iseckajte na kockice. Pileće meso takođe isecite na kockice. Luk stavite da se prži. Kada postane staklast, dodajte kockice pilećeg mesa i pržite sve zajedno još minut-dva (da meso sa svih strana dobije belu boju). Meso i luk prelijte prethodno pripremljenim bujonom i pustite da se kuva 5-6 minuta. Dodajte mešavinu za belu čorbu. Ukoliko je potrebno, prelijte vodom ili bujonom i pustite da se sve kuva još 15 minuta. Kada je čorba gotova, sklonite je sa šporeta. Umutite 2 kašike kisele pavlake sa žumancetom i dodajte u čorbu uz lagano mešanje. Čorbu služite toplu. Ukoliko volite kisele čorbe, u tanjir dodajte malo sirćeta ili limunovog soka.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)