NAJLAKŠI NAČIN DA SEBI ULEPŠATE JUTRO Napravite doručak koji će vas dugo držati sitim
Znaju Englezi šta je dobro.
Engleski doručak
Sastojci:
2 kobasice
100 g šampinjona
4 čeri paradajza
6 kriški slanine
200 g skuvanog pasulja (ili iz konzerve
2 kašičice putera
4 jajeta
so, biber
4 kriške tosta
1 kašika ulja
Priprema:
Na ulju prepržite kobasice, seckane pečurke i čeri paradajz. Potom dodajte slaninu i pecite još oko pet minuta. Za to vreme u drugoj posudi zagrejte pasulj. Na puteru ispržite jaja na oko i začinite solju i biberom. Hleb tostirajte i premažite ostatkom putera. Sve lepo složite na tanjir i poslužite uz kafu, čaj ili đus.
Možda vas zanima:
NAMAZ KOJI MOŽE DA TRAJE DANIMA Domaća pašteta idealna za početak dana!
Elegantna i jedinstvenog ukusa.
KADA GA NAMAŽETE, JOŠ BRŽE GA SMAŽETE Ovo je pravi namaz za šampione
Recept je idealan za snažan i jak doručak.
RECEPT KOJI NE MOŽE DA NE USPE Napravite italijanske njoke iz rerne za sve ukućane
Cela porodica će biti zadovoljna, muž sit, žena raspevana a deca poslušna.
GRČKA MUSAKA OD PATLIDŽANA Toliko je ukusna da nećete ni primetiti da meso nedostaje
Uživajte u bogatim ukusima ove grčke musake sa patlidžanom koja spaja sočne kolutove patlidžana sa aromatičnim sosom od mesa i začina
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)