OVE ŠNICLE MORATE DA PROBATE! Poseban ukus i mekoću im daje jedan sastojak!
Pohovano meso iz drugačije marinade.

Pohovane šnicle
Sastojci:
1 kg pilećeg filea
1 l gustog jogurta
200 g brašna
100 g gustina
1 kašičica soli
1/2 kašičica bibera
2 kašičice mlevene paprike
½ kašičice belog luka u prahu
Priprema:
Meso isecite na šnicle, prelijte jogurtom i ostavite da odstoji u frižideru preko noći. U brašno dodajte so, gustin, biber, mlevenu papriku, beli luk i izmešajte. Po želji, dodajte više začina. Šnicle s jogurtom uvaljajte u ovu mešavinu i pržite na zagrejanom ulju sa obe strane dok ne dobiju zlatno-smeđu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

ŠNICLE U LUKU Aromatično i sočno meso uz koje vam salata nije potrebna
Uz ovako pripremljene šnicle poslužite pire ili kuvani krompir.

RECEPT ZA LOVAČKE ŠNICLE Sočno i mekano meso, spremite se odmah za dodatak!
Lovačke šnicle se služe uz pire krompir.

ZAČINJENO MESO Sočni aromatični zalogaji na portugalski način
Meso pripremljeno na ovaj način odlično ide uz krompir ili povrće.

ŠNICLE SA LUKOM Sočnije i ukusnije meso niste do sada jeli!
Ako su vam ispržene šnicle uvek suve, pa izbegavate da ih pripremate, probaj ovaj recept.

DODAJTE OVU NAMIRNICU U MLEVENO MESO Ćufte i punjene paprike će biti nikad ukusnije
Trik je jednostavan, a jelo će biti preukusno.

VANILICE PO RECEPTU IZ STARE JUGOSLAVIJE Mirisne, sočne i mekane, svakim zalogajem bude nostalgiju
Priprema je jednostavna, a ukus fenomenalan.

BRZE PITICE SA SIROM Gotove za 20 minuta, a nećete moći da prestanete da ih jedete
Prave se brzo i lako, a pojedu čim se postave.

TRIK ZA SAVRŠENO MEKANE PALAČINKE Dodajte ovu namirnicu, biće vazdušate, sočne i savršene!
Trik provereno uspeva, na vama je samo da ih filujete nadevom po želji.

TAJNI SASTOJAK ZA KROFNE Biće mekane, sočne i šupljikave umesto masne, a trik provereno radi
Trik je jednostavan, a krofne će biti savršene.
Komentari (0)