UKUSNIJE MESO NISTE SKORO JELI Ovako pripremljene šnicle su neverovatno mekane i sočne!
Ako su vam ispržene šnicle uvek suve, pa izbegavate da ih pripremate, probaj ovaj recept. Posle ćete ih rado jesti.
Sastojci:
500 g svinjskih šnicli
6 glavica crnog luka
3 čena belog luka
2 kašike brašna
so i biber
Priprema:
Šnicle izlupati, posoliti i uvaljati u brašno. Zagrejati ulje i propržiti šnicle sa obe strane po nekoliko minuta, pa ih izvaditi na tanjir. U istom ulju kratko prodinstati iseckani crni luk na rebarca. Dodati brašno, iseckani beli luk, naliti čašom vode i prokrčkati nekoliko minuta. Posoliti, pobiberiti, vratiti šnicle i zajedno na tihoj vatri krčkati dok šnicle potpuno ne omekšaju.
Možda vas zanima:
DRUGAČIJE PUNJENE TIKVICE Na ovaj način su začas gotove, a ukus je savršen!
Jednostavan ručak u kome će uživati cela porodica
SVE IMA Piletina u sosu od povrća prelivena kačkavaljem, savršen ručak
Uz ovo jelo vam ništa više ne treba.
ZA CELU PORODICU Paprike punjene mesom su najbolji vikend ručak
Imaćete ukusan ručak i za sutra.
OVAKO KUVAJU FRANCUZI Šatobrijan je jelo od samo 2 sastojka, a obožavaju ga širom sveta
Šatobrijan se služi uz pečeni krompir, bareno povrće, sos od pečuraka.
ŽU ŽU Slasne pogačice koje se brzo prave, a idealne za druženje sa prijateljima
Napravi se lako, a pojede odmah, pritom su posne.
ŠAH TORTA ZA SVETU PETKU Zaboravljena poslastica po baka Desinom receptu koju će zbog izgleda deca obožavati
Torta koja je nekada bila obavezan deo svih slavlja, a danas je totalno zaboravljena.
NAJLEPŠI JESENJI DESERT Knedle sa jabukama i cimetom, mekane kao duša, a mirišu na ljubav
Kao izmišljene za jesen, a ukućani će stajati u redu za još.
TAJNI SASTOJAK ZA JUNEĆE MESO Dodajte ovo i biće mekano i sočno umesto tvrdo i žilavo
Primenite ovaj jednostavni trik i uživajte u ukusnom obroku.
DOMAĆA SUPA SA KNEDLAMA Biće mekane i vazdušaste, a evo u čemu je caka
Još bolja od one kupovne, pravićete stalno.
Komentari (0)